O nas

Adheziv d.o.o. je pričel s poslovanjem leta1991. Do srede 90 -ih let smo se ukvarjali z distribucijo embalažnih materialov, v letu 1995, pa smo pričeli s programi označevanja v industriji.

Danes imamo v prodajnem programu:

 • Vrhunske CIJ (Continous Ink Jet) tiskalnike Leibinger za tisk drobnih napisov na vse površine.
 • Print&Verify sisteme za tisk 2D kod v farmaciji, Track&Trace sisteme, sisteme za Agregacijo, Serializacijo.
 • Industrijske vektorske laserske tiskalnike Solaris, CO2, UV, Green in fiber (FL) laserje za tisk na kovino in plastiko, kakor tudi PET laserje za tisk na plastenke.
 • Termotransfer tiskalnike, etiketirke, etikete in ribone.
 • TIJ – Termalne ink jet tiskalnike Bluhm Weber Markoprint.
 • LCP Zanasi tiskalnike, za tisk velikih znakov,
 • Hot Melt lepilce,
 • DTT (Direkt termotransfer tiskalnike),
 • Servisiramo in oskrbujemo z repromateriali tudi uporabnike Domino, EBS, Videojet, Imaje, Linx, indr. ink jetov,
 • tiskalnike LCP,
 • Etiketirke Apply in Print&Apply.

Preko svojih in poslovno povezanih podjetij poslujemo tudi na Hrvaškem, v Srbiji, v BiH, v Makedoniji, na Kosovu in na Slovaškem.

bg
naprave

Danes je ADHEZIV moderno, ozko specializirano podjetje, kjer se ukvarjamo z označevanjem v industriji. Našim kupcem skušamo čimbolj avtomatizirati označevanje, kar  pomeni:

 • Brezkontaktno označevanje proizvodov in paketov z ink jeti in laserji.
 • Kontaktno označevanje z določenimi etiketirnimi sistemi.
 • On-line označevanje; naše sisteme prilagodimo obstoječim linijam, jih vgradimo, predmete označujemo v transportnem gibanju, tako da zaradi označevanja ni dodatne porabe dragocenega časa in delovne sile.
 • Teksti so lahko predprogramirani v spominu in tako ni izgube dragocenega časa za vsakokratno pripravo označevanja, s sistemi Print & Verify tisk tudi kontroliramo s kamero.

Projekte označevanja izvajamo v celoti, od zasnove, do izvedbe, zagona, šolanja operaterjev in primopredaje uporabnikom, po sistemu »Na ključ«.

Oddelek »Servis in tehnična podpora« skrbi za garancijsko in pogarancijsko servisiranje. Imamo 6 redno zaposlenih inženirjev in tehnikov v Sloveniji, ter servisno-prodajne firme na Hrvaškem in v Srbiji, s svojimi servisi in serviserji. Servisiramo tudi druge najbolj razširjene industrijske ink jet tiskalnike. Servis je opremljen z vrhunskimi diagnostičnimi in servisnimi aparati, na voljo je 5 intervencijskih vozil, kadri so vrhunsko specializirani doma in v tujini, na zalogi so rezervni deli in nadomestni ink jet industrijski tiskalniki. Ta oddelek vrši tudi redna šolanja bodočih operaterjev ter montaže novih naprav.

Firme Adheziv v Hrvaški in Srbiji imajo svoje servisne oddelke, s katerimi pokrivajo svoje teritorije, kakor tudi naši Distributerji 4U (BiH), Interplast (Srbija) in IPZ (Slovaška).

Za naše kupce imamo stalno na zalogi vse potrebne repromateriale, z dostavo v 24h.

S kooperativno poslovno povezanimi podjetji Inel in Metronik izvedemo celotne projekte označevanja, industrijske elektronike, avtomatike in proizvodno–informacijske tehnologije.

V zadnjem desetletju smo uspeli postati vodilna firma na področju označevanja v industriji, v regiji. To smo dosegli predvsem z zelo visoko stopnjo zanesljivosti podpore servisa in oskrbe kupcem, kar je v industriji najpomembneje. Zelo pomembno je tudi sledenje trendom, ki prihajajo v Evropi in svetu, da lahko ponudimo našim kupcem najmodernejšo opremo in jo tudi kvalitetno suportiramo. In nenazadnje, zelo so pomembna stalna vlaganja v izobraževanje in specializacije našega kadra.

Vse to nameravamo vršiti tudi v bodoče, stalno slediti novitetam in perfekcionirati našo dejavnost.

Adheziv je bil l. 2019 nominiran med 10 finalistov za Delovo podjetniško zvezdo.

Adheziv je redni sponzor športa, tako atleta Luka Janežiča, Atletskega društva Kladivar Celje, Klare Lukan, Atletske zveze Slovenije, Tenis kluba Šentjur, Kolesarskega društva TBP, indr.

Vojko Arzenšek,univ.dipl.ekon.
Direktor

o-nas

Povezana podjetja

Adheziv Slovenija je poslovno povezan s podjetji:

Hrvaška

ADHEZIV d.o.o.
Dinarski put 1A, 10090 Zagreb,
Hrvatska

Srbija

ZEBRACON d.o.o.
Bulevar Arsenija Čarnojevića 166
11000 Belgrade, Srbija

INTERPLAST d.o.o.
Kneza Mihaila 3c
34300 Arandjelovac, Srbija

Slovaška

IPZ, s.r.o.
Langsfeldova 3
036 01 Martin, Slovaška

BIH

“4U” d.o.o. Tuzla
Slanac 15A,7500 Tuzla,
BiH

ADHEZIV-zemjevidYU 2022

Sponzorstva in donacije

Adheziv je ponosni sponzor AD Kladivar Celje in individualni sponzor atletoma Luki Janežiču in Klari Lukan.

Klara

Naša sponzoriranka Klara Lukan je zmagala na Dvoranskem državnem in balkanskem dvoranskem prvenstvu v teku na 3000 m. Z dosegom norme bo nastopila tudi na Evropskem dvoranskem prvenstvu v Torunu, 4. marca 2021.
(Vir slik: lastni arhiv Klara)

Luka

Zmaga Luke Janežiča na 400 m v Zagrebu na 70. Hanžekovićem atletskem memorialu s 45,93 sekunde.
(Vir slike: lastni arhiv Luke)