Termalni Inkjet industrijski tiskalniki MARKOPRINT (TIJ)

Markoprint tiskalniki uglednega nemškega proizvajalca BluhmWeber so tiskalniki visoke resolucije v dveh značilnih skupinah:

1. Markoprint TIJ (Thermal ink jets) tiskalniki delujejo na principu HP kartuše.

Njihove odlike so:

  • za delovanje potrebujejo le kartušo črnila,42 ml ali 420 ml (bulky ink system)
  • ne potrebujejo obdobnega servisa
  • ne potrebujejo redčila
  • ni menjav filtrov, menja se le prazna kartuša
  • dosegajo zelo visoko resolucijo tiska, do 600 dpi
  • tiskajo vse
  • imajo vse možne povezave
  • uporabljajo namenske kartuše za tisk na porozne ali neporozne površine

2. Hi-res tiskalniki (MX, Seico Integra)

So visokoresolucijski tiskalniki, ki uporabljajo specialno črnilo v plastenkah

Njihove odlike so:

  • visokoresolucijski tisk do 300 dpi
  • tisk obsežnih in visokih napisov, do 100 mm višine tiska

Hi-res tiskalnik Markoprint Integra PP108

Visokoresolucijski industrijski ink jet tiskalnik MP Integra PP108 je namenjen za direktni tisk na porozne površine kot kartone, papir, vreče. Je kompakten in robusten tiskalni sistem s SEIKO Piezo tiskalno glavo.

Preberite več

Termalni ink jet Markoprint X2 s tiskalno glavo MX

Industrijski ink jet tiskalnik Markoprint je namenjen za visokoresolucijski direktni tisk na porozne površine kot kartone, papir, vreče. En tiskalnik lahko tiska z 1 do 2 tiskalnimi glavami in lahko tiska na 1 do 2-ih transportnih linijah (MULTI TASK) ali z montažo glav eno nad drugo, toliko višji napis.

Preberite več

Termalni ink jet Markoprint X2

Industrijski ink jet tiskalnik X2 je namenjen za direktni tisk na porozne površine kot kartone, papir, vreče, ter tudi polporozne-lakirani kartoni, lepenka ter tudi nekatere neporozne površin. En tiskalnik ima lahko od 1 do 2 tiskalne glave in lahko tiska na od 1 do 2-ih transportnih linijah (MULTI TASK), ali z montažo glav eno nad drugo, toliko višji napis.

Preberite več

Termalni ink jet Markoprint X4

Industrijski ink jet tiskalnik Markoprint je namenjen za direktni tisk na porozne površine kot kartone, papir, vreče, ter tudi polporozne-lakirani kartoni,lepenka,ter tudi nekatere neporozne površin. En tiskalnik lahko tiska z od 1 do 4 tiskalnimi glavami in lahko tiska na od 1 do 4-ih transportnih linijah (MULTI TASK), ali z montažo glav eno nad drugo, toliko višji napis.

Preberite več

Termalni ink jet Markoprint X1

Industrijski ink jet tiskalnik Markoprint je namenjen za direktni tisk na porozne površine kot kartone, papir, vreče,  polporozne-lakirani kartoni, lepenka ter tudi na neporozne površine. Izdelan je industrijsko robustno iz nerjavnega jekla. * MAINTENANCE FREE * DELOVANJE BREZ REDČIL,MAKE UPOV,ČISTIL * BREZ MEK * TISK NA VSE POVRŠINE,TUDI NEPOROZNE

Preberite več